iSinar – Cara Terbaik Urus Duit

Pada mereka yang memerlukan duit demi untuk kesinambungan hidup, iSinar adalah solusi yang terbaik. Tetapi terdapat juga meraka yang layak tetapi tidak mempunyai keperluan dan jika keluar pun takut akan disalah guna. Kepada mereka yang masih ragu2 nak keluarkan isinar tu, mungkin atas sebab tiada keperluan dan takut kecenderungan akan disalah gunakan, pandangan saya kalau …

iSinar – Cara Terbaik Urus Duit Read More »

Kalkulator Persaraan – Retirement Calculator. Jom Kira!

Share on facebook Share on google Share on twitter Share on linkedin Share on whatsapp Share on telegram Share on email السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Jika kita muda, umur 20 an tak bererti tak perlu rancang persaraan sebab dari muda lah waktu yang sesuai untuk kita bermula, dengan itu mudah untuk kita mencapai objektif …

Kalkulator Persaraan – Retirement Calculator. Jom Kira! Read More »

Bersediakah Kita Untuk Bersara?

Share on facebook Share on google Share on twitter Share on whatsapp Baru-baru ini saya berjumpa dengan seorang rakan saya yang merupakan seorang client saya juga yang telah balik ke Malaysia selepas bekerja di negara jiran selama setahun lebih. Disebabkan oleh PKP maka ia membolehkan dia bekerja dari rumah iatu di Malaysia. Tetapi baru-baru ni …

Bersediakah Kita Untuk Bersara? Read More »

5 Tips Kenalpasti Scammer Pelaburan

Saya sharekan juga di facebook saya mengenai usaha scammer menangguk di air yang keroh dan mengambil kesempatan melalui kesusahan orang lain di waktu yang kritikal ini. Assalamualaikum. Pelaburan RM400 Untung RM3000 Dalam 24 Jam! Hari terima call dari seorang sahabat.Dia terbaca satu… Posted by Azmarnizam FAR FPR on Sunday, November 29, 2020   Saya share kan …

5 Tips Kenalpasti Scammer Pelaburan Read More »

× Pertanyaan? Whatsapp je!